شعبه ویتنام شرکت توتال‌انرژی و شرکت محیط‌زیست کائو گیا کوئی قرارداد همکاری برای جمع‌آوری و بازیافت روغن‌موتورهای مستعمل در این کشور امضا کردند. 

بر اساس این مشارکت، شرکت کائو گیا کوی روغن‌موتور مستعمل را از شبکه تعمیرگاه‌های کوارتز اتو سرویس و های-پرف موتو سرویس توتال انرژی ویتنام و همچنین مشتریان تجاری B2B جمع‌آوری خواهد کرد و سپس این روغن‌ها راهی سیستم بازیافت توتال خواهند شد.

شرکت محیط‌زیست کائو گیا کوی با داشتن یک شبکه جمع‌آوری سراسری و ظرفیت بیش از ۲۳ هزار تن در سال، از سال ۲۰۱۴ در بازیافت روغن‌های مستعمل به روغن‌پایه پالایش‌شده مجدد پیشرو بوده است.

این شرکت بزرگ‌ترین شرکت بازیافت روغن‌های مستعمل در این کشور به‌شمار می‌رود و نقشی حیاتی در تلاش‌های ویتنام برای گذار به‌سمت اقتصاد دوار ایفا می‌کند.

فعالیت‌های آن شامل اجرای زیرساختهای جامع جمع‌آوری روغن‌های مستعمل است که با فناوری‌های باز پالایش سازگار با محیط‌زیست پشتیبانی می‌شود و روانکارهای مستعمل را به روغن‌های پایه ارزشمند تبدیل می‌کند. تخصص دیرینه و گستره‌ ملی این شرکت، آن را به‌شریکی ایده‌آل برای شرکت‌های چندملیتی تبدیل کرده است که به‌دنبال همسویی با الزامات انطباق زیست‌محیطی محلی و اهداف پایداری هستند.

شعبه ویتنام شرکت توتال‌انرژی

این مشارکت، تعهدات توتال انرژی ویتنام را تحت مقررات جدید مسئولیت توسعه‌یافته تولیدکننده (EPR) در ویتنام برآورده می‌کند.

این مقررات شرکت‌های تولیدکننده روانکار را ملزم می‌کند یا حداقل ۱۵ درصد از حجم روغن‌موتوری را که تولید یا به‌ویتنام وارد می‌کنند بازیافت کنند، یا گزینه کمک مالی به‌صندوق حفاظت از محیط‌زیست ویتنام را مد نظر قرار دهند.

محمت چلپ‌اوغلو، معاون رئیس بخش اقیانوسیه و جنوب شرق آسیا در توتال‌انرژی مارکتینگ آسیا پاسیفیک خاورمیانه اظهار داشت: «بسیار خرسندیم که توتال‌انرژی نخستین شرکت تولیدکننده روانکار است که با بزرگ‌ترین شرکت بازیافت روغن‌های مستعمل ویتنام، یعنی شرکت محیط‌زیست کائو گیا کوی، تحت مقررات جدید EPR این کشور مشارکت می‌کند. فراتر از این مشارکت، ما همچنین درحال بررسی همکاری‌های بیشتر در راستای هدف بلندپروازانه حذف کربن تا سال ۲۰۵۰ برای همراهی با جامعه جهانی هستیم.»

این مشارکت در بازیافت از هدف شماره ۱۲ توسعه پایدار سازمان ملل متحد (مصرف و تولید مسئولانه) تبعیت می‌کند که هدف آن اطمینان از استفاده پایدار از منابع و کاهش تولید پسماند از طریق پیشگیری، بازیافت و استفاده مجدد است.

همچنین، این مشارکت با افزایش آگاهی در مورد کاهش اثرات آب و هوایی و ترویج مدیریت حرفه‌ای روغن استفاده‌شده در میان مشتریان و مصرف‌کنندگان نهایی، به‌هدف شماره ۱۳ توسعه پایدار (اقدام اقلیمی) کمک قابل توجهی می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =